Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 15:45:23

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 18 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Teknik Analiz Öğreniyorum  (Okunma Sayısı 33641 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tsubasaa
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 9
Karizma: 1627

Korkaklar hergün yiğitler bir gün ölürler

« Yanıtla #36 : 12 Ağustos 2007, 00:35:09 »

tsubasa üstad, bu kadar uğraşacağımıza oluşan grafiği otomatik olarak çizen ve yorumlayan,formasyonları janjanlı şekilde gözümüze sokan -özetle ayrıntılı olarak yorumlayan- bir program yok mu?

böylece insanoğlunun dikkat zaafiyeti nedeni ile gözden kaçırabileceği ayrıntılarıda yakalamış oluruz...

(not:hiç tembel biri değilimdir ama teknoloji ne için var?)

Cheesy.walla öle formasyon çizen bi alet yok olsa direk onun adresini verirdim kahkahacı
yanlış hatırlamıyorsa bende demosu olacaktı kağıtların formasyonunu otamatik çiziyordu
tabi formasyon varsa
bulursa adını yazarım tabi nekadar sağlıklı bilemem

walla varsa fena olmaz smitten

つばさ - That's my line...

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

DUYURULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
FORUM KULLANIMI http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
SORUNLAR VE SORULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4816.0
TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİYORUM=>Takip etmeniz yararınızadır:) ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4472.0
DOW FUTURE==>> http://www.borsamania.net/dow_future.html
FINNET ACTIVE CHART TEMEL BILGILER ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4985.0
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 182

ameliyat şart !

« Yanıtla #37 : 12 Ağustos 2007, 01:44:20 »

gözün döndü dii miiiii  Cheesy  kahkahacı

SAYIN DOKTOR'um sağlığınız sıhhatiniz iyilerdir inş. ? sorduğunuz konu'da şayet hazır bir program olsa idi o zaman SAYIN CALİFORNİA, SAYIN TSUBASAA'lar, bu konuda çerçevesinde HOŞ_GÖR_ gibi sıradan olurlar idi  super diye düşünmekteyim . . .

müstesna insan sn. HOŞ-GÖR çok şükür iyiyim,sizi sormalı?
sevgili üstadlarımızı ayrıcalıklı kılan teknik donanımları değil bence.
California yı California,Tsabasaa yı Tsubasaa yapan şey ,iyi niyetle -ruh katarak- bunu paylaşmaları,karşılığı olmadığı halde ''küçük yatırımcıların şövalyeleri'' olmaları ve bunun için gecelerini gündüzlerine katıp aile saadetlerinden bile feragat etmeleri...

bir makinadan çıkan grafikler ''California ya Californialığından,Tsubasaa ya Tsubasaalığından hiçbirşey kaybettirmez inan bana...

yaşam;

nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri

ameliyat şart !

« Yanıtla #38 : 12 Ağustos 2007, 01:45:14 »

tsubasa üstad, bu kadar uğraşacağımıza oluşan grafiği otomatik olarak çizen ve yorumlayan,formasyonları janjanlı şekilde gözümüze sokan -özetle ayrıntılı olarak yorumlayan- bir program yok mu?

böylece insanoğlunun dikkat zaafiyeti nedeni ile gözden kaçırabileceği ayrıntılarıda yakalamış oluruz...

Cheesy.walla öle formasyon çizen bi alet yok olsa direk onun adresini verirdim kahkahacı
yanlış hatırlamıyorsa bende demosu olacaktı kağıtların formasyonunu otamatik çiziyordu
tabi formasyon varsa

walla varsa fena olmaz smitten

bencede... Cheesy

yaşam;

m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri

ameliyat şart !

« Yanıtla #39 : 12 Ağustos 2007, 01:48:43 »

gözün döndü dii miiiii  Cheesy  kahkahacı

SAYIN DOKTOR'um sağlığınız sıhhatiniz iyilerdir inş. ? sorduğunuz konu'da şayet hazır bir program olsa idi o zaman SAYIN CALİFORNİA, SAYIN TSUBASAA'lar, bu konuda çerçevesinde HOŞ_GÖR_ gibi sıradan olurlar idi  super diye düşünmekteyim . . .

müstesna insan sn. HOŞ-GÖR çok şükür iyiyim,sizi sormalı?
sevgili üstadlarımızı ayrıcalıklı kılan teknik donanımları değil bence.
California yı California,Tsabasaa yı Tsubasaa yapan şey ,iyi niyetle -ruh katarak- bunu paylaşmaları,karşılığı olmadığı halde ''küçük yatırımcıların şövalyeleri'' olmaları ve bunun için gecelerini gündüzlerine katıp aile saadetlerinden bile feragat etmeleri...

bir makinadan çıkan grafikler ''California ya Californialığından,Tsubasaa ya Tsubasaalığından hiçbirşey kaybettirmez inan bana...

küçük yatırımcının şövalyeleri...

evet kesinlikle bu !

yaşam;

ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #40 : 12 Ağustos 2007, 02:03:51 »

tabi formasyon varsa

Bende kullanmadım açıkçası var ise böyle bir program fena olmaz polat dostum super

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,825
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 65,400-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
POLATYAZICI
OLURSA BİR ŞİKAYET ÖLÜMDEN OLSUN
MODERATÖR

Rep Gücü: 4
Karizma: 1016

« Yanıtla #41 : 12 Ağustos 2007, 02:08:08 »

tabi formasyon varsa

Bende kullanmadım açıkçası var ise böyle bir program fena olmaz polat dostum super
kardeşim ben tsubasaa msn den gönderdim
pende pek incelemedim ama formasyonlarla ilgili olduğu için çok önce yüklemiştim
bende şimdi incelemeye calışıyorum çok ağır analiz ediyor baya ğı sürüyür
eger iyi bişiyse msn den sanada veririm
bir incelşeyelim iyise ne ala   super smitten

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #42 : 12 Ağustos 2007, 02:13:39 »

Hep sorar arkadaşlar ne gibi indikatörlere bakıyorsunuz diye..

Daha öncede yazdım...

RMI-TKE-MACD-MOM bakarım indikatörlerden...Hareketli Ortalamalara bakarım.
Tabiki senetteki Formasyon var mı incelerim.Trend değişimleri bu benim için son derece önemlidir dikkat ederim...

Şimdi daha önce takibe aldığım senetti RAYSG...Bu kağıdı neden yazdık irdeleyelim.Hedef olarakta neden 2,50 vermiştik.Gerçi senet 2,50 kırdı ve 4,70 lere gitti ayrı mesele

Hisse 2,50 den başlayıp düşüş trendi içerisine girmişti dikkat edildiği gibi.Beklentili bir senet olduğunu bildiğimden dolayı mal toplamak için düşüşün ne zaman biteceğini yakalamaya çalışıyordum.Yakaladığım andada hisseyi takibe aldık

RMI..Hisse görüldüğü gibi dip seviyeden dönüşünü yapmıştı.
MACD...Dikkat edileceği gibi Kırmızı çizgi Mavi çizgi üzerine çıkmış, ve triggeri (0 Çizgisi) kesmek için harekete geçmişti..
HACİM...Bakıldığında dipten dönmeye çalışan senette hacim artışları dikkat çekmeye başlamıştı.

Bunların yanında kesin teyit almak için değişik indikatörlerede baktık ve kağıdı yazdık.İşte bir kağıdın yazılış öyküsü böyle olmuştu.O dönemde arkadaşlar hatırlayacaklar DGZTE de benzer sebeblerden ve en dip seviyeden yazmıştık..

2,50 hedefimizdi.Aslında 2,50 üzeri yeniden alım yapılabilirdi aştığı için bunuda o zaman yazmıştım ama yinede erken bıraktık senedi.

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,825
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 65,400-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
POLATYAZICI
MODERATÖR

« Yanıtla #43 : 12 Ağustos 2007, 14:19:37 »

DÜNKÜ BAHSETTİĞM PROĞRAMIN GÖRÜNTÜSÜ
bendeki verilere göre günlük grafikte acbademde flama formasyonu var diyor

YASAL UYARI     
POLATYAZICI
MODERATÖR

« Yanıtla #44 : 12 Ağustos 2007, 14:25:02 »

buda AKGRT flama var diyor

YASAL UYARI     
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 18 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: