|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2007, 00:34:36 » |
|
kolay gelsin Tsubasaa dostum zevkle takip edecem 
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
excel
Yeni Dost
 Rep Gücü: 0
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2007, 01:03:46 » |
|
merhabalar sevgili dostlar, CALL üstadın dediği gibi forumun en önemli topiği burası,aynen katılıyorum, hep balıkçıları (ustaları) seyrederek bu iş olmaz, boynuz kulağı geçmeden hiç ilerleme/gelişim olur mu, biz de balık tutmayı yani kendi ayaklarımızın üzerinde durmasını öğrenmeliyiz artık, evet sevgili CALL üstad, özellikle sizin kullandığınız indikatörlere (daha önce hbda yazmıştınız macd,RMI,TKE vs gibi ) göre senetin günlük ve haftalık nasıl AL veya SAT verdiğini, senedin şu fiyatın üzerine çıkarsa gider diye kullandığınız ifadelerin bu forumda açıklamalı grafiklerini sizden (CALL) görmek istiyoruz.Ya takas analizi, onu da ayrı bir topicte öğreniriz inşallah.Yaptığınız işin kolay olmadığının farkındayım, bu kadar millete cevap vermek büyük sabır işi, herkesin kaldıramayacağı bir yük, büyüklere yem olmama adına ve hiç bir beklentiniz olmadan biz ky'lara vermiş olduğunuz büyük emekler için Allah razı olsun diyorum,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2007, 08:39:07 » |
|
İlgilenen dostlar sitemizin anasayfasından bu çizimleri yaptığımız programa ulaşabilirler. İsteyene teknik analiz yazan kısma tıklarsanız bir kaç dakika programı yükledikten sonra açılacaktır.
Hocam bulamadık burayı dostum link bu burdan girebilirsiniz programa
http://www.ekinvest.com/tanaliz/finchart.asp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kjack
Yeni Dost
 Rep Gücü: 0
Karizma: 1
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos 2007, 10:23:53 » |
|
İlgilenen dostlar sitemizin anasayfasından bu çizimleri yaptığımız programa ulaşabilirler. İsteyene teknik analiz yazan kısma tıklarsanız bir kaç dakika programı yükledikten sonra açılacaktır.
http://www.ekinvest.com/tanaliz/finchart.aspHOCAM BURADA SRSİ GÖREBİLİYORMUYUZ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2007, 10:28:29 » |
|
http://www.ekinvest.com/tanaliz/finchart.aspHOCAM BURADA SRSİ GÖREBİLİYORMUYUZ  dostum klavyeden I tuşuna bas indikatör listesi açılacak. indikatörlerin hemen hemen hepsini bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2007, 21:03:22 » |
|
program kullanımı konusunda sıkıntı çekenler olursa burda ne tür sorunlarla karşılaştıklarını belirtirlerse yardımcı olmaya çalşırız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2007, 21:05:06 » |
|
Yukardakiler en temel teknik araçlarımızdı. Birazda borsamızda sık olarak rastladığımız formasyonlara göz atalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 182
ameliyat şart !
|
 |
« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2007, 23:44:55 » |
|
grafiklere bakarak senedin beklenen hareketi için bir süre tahmin etmek olanaklı mıdır?
örneğin alka iki haftaya kadar vs. ?
|
|
|
|
|
|
yaşam;
nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
|
|
|
|