traveller
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 43
Money should be a need but not a must !
|
 |
« : 30 Eylül 2009, 18:14:59 » |
|
Of of ne uzun zaman olmus,
Umarım aranızda hatırlayanlarınız vardır. Dostlarımı tekrar burada gormek inanın cok mutluluk verici. Sevgili Cali, keko, tsubasa, polat abi hepinize saygı ve sevgilerimi gonderiyorum. Bu uzun zaman surecinde borsadan hep ayrı kaldıgımızdandır belkide. Bu süreçte ( borsa duserken ki o zaman ben yoktum ) ev aldım arabyı yeniledim 2-3 yıllık surecte kazandıklarımızı gercek degerlere cevirdik. Neyse artık biraz yaglanmaya basladık yine arenaya dönelim dedim. Biliyorum köprünün altından cok sular aktı. Neyse lafı uzatmayalım tekrar hepinize merhaba.
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
|
traveller
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2009, 18:34:15 » |
|
Hoşgeldin dostum  Hosbulduk, nasılsın ne var ne yok nerde millet aksamları kac gibi online sınız genelde?
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
mustafakaplan40
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2009, 19:15:13 » |
|
hoş geldin dostum
|
|
|
|
|
|
Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir,yalnız okul masrafları biraz çoktur. Eğer insan hiç hata yapmazsa bir ay içinde dünyayı ele geçirebilir.Ama yaptığı hatalardan ders almazsa dünyada dikili bir ağacı bile olmaz. Parayla kazandıkları kadar ellerinde tutmasını da bilenler,inanılmaz zengin biri olarak ölürler GARİPTİR YÜKÜ ÇEKEN MANDA SES ÇIKARMAZDA KAĞNI İNLER
|
|
|
binbirgece
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2009, 19:53:53 » |
|
Dostum sen nerelerdesin ya. Köprünün altından su değil seller gecti. Dostum hisse takibin varmı bugun kapanısa dogru cok verdiler yaw :S Zarardayımmmmmm!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ellsarac
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2009, 20:06:10 » |
|
hoş geldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatti nick
Burası Artık Onun Evi
Karizma: 128
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2009, 20:23:21 » |
|
Hoş geldiniz... 
|
|
|
|
|
|
Yükselirken sevinme, satmadıysan kazanmış değilsin..
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Eylül 2009, 21:07:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
traveller
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2009, 23:14:16 » |
|
Tekrar hosbulduk. FFKRL ve MUTLU takibimde öncelik FFKRL... Cok kısa zamanda MUTLU dan mallanacagım elinde olan kızmasın ama keske biraz daha dusse diye bakıyorum. BIMAS hızlanabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|