Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 18:19:52

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜM TÜRKİYE GÖREVE  (Okunma Sayısı 5453 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« : 13 Ekim 2007, 00:36:09 »

Sevgili Dostlarım,

Ateş düştüğü yakar.Yıllardı kan emici teröre birçok şehit verdik.Analarımız evlat acılarını kalplerinde hissetti.Peki neden yıllardır bu lanet olası Terör örgütüne karşı bu acıları yaşadık.

Kürt Vatandaşlar benim senin kardeşin değilmi? Bunu söyleyenlerin alnını karşılarım.Benim hayatımda birçok kürt dostum olmuştur, ve olmaya devam edecektir.Geçen gün aslan gibi Kürt Vatandaşı şehit olmadımı? Sen neyin, kimin davasını güdüyorsun.

Sen Yurtdışı güçlerin köleliğini yapıyorsun.YETER ARTIK.

Kürt meselesini kullanan Terör örgütü PKK bunu ne zamana kadar devam ettirecek.Bu konuda neler yapılaca.Bu acılar ne zaman bitecek.

Artık ben TV izlerken şehit haberi duymak istemiyorum, Ben yakınım olmamasına rağmen TV başında tüylerim diken diken olurken, içim kan ağlarken, yeri gelip hıçkırıklara boğulurken o Şehit Anaları ne acılar yaşıyor.

Hayatlarının baharlarında olan evlatlarını toprağa teslim etmek kolay mı?

Ya Şehit eşi ne yapsın..Daha mutlu günleri vardı yaşayacak toprağa verdi eşini, erini.

Ya Şehitlerin evlatları ne yapsın.Kundakta bile daha çocuğunu bile göremeden şehitler oluyor.Babalarının arkasından öldüğünün farkında bile olmayan fakat etrafındaki acılı gözlerden kötü birşeyler mi var acaba diye hayret ifadesi taşıyan yüzler ne yapsın.

Nişanlısı olanlar, yavuklusu olanlar ne yapsın.

TÜRKİYE NE YAPSIN ARKADAŞLAR.

Elimizden gelen birşey olsa hemen her Türk Vatandaşı bunları yapar.

En azından TÜRK VATANDAŞLARI olarak elimizden geleni yapmalıyız.

15 EKİM 2007 Günü Saat : 21:00 de HABERTÜRK Büyük Türkiye Göreve Kampanyası yapacaktır.

Bu konuda sizlerinde üzerine düşenleri yapacağına tüm kalbimle inanıyorum.

http://www.haberturk.com/

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,825
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 65,400-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
kartal58
Aileden Biri

Rep Gücü: 3
Karizma: 2270

« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2007, 00:44:26 »

insallah bu sefer olacak kökü kazinacak

Kula belâ gelmez Hak yazmayınca,
Hak bela yazmaz kul azmayınca...
KAFKAS KARTALI
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2007, 00:57:30 »

http://www.youtube.com/watch?v=WQI-zwjOBkQ

HALK İÇİNDE MUTEBER BİR NESNE YOK DEVLET GİBİ OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ
EDEP BİR TAC İMİŞ NURU HUDA DAN ONU GİYEN KURTULUR HER TÜRLÜ BELADAN
harabati
Sıkı Dost
**

Karizma: 35

« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2007, 02:40:09 »

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM... EŞİMLE AĞLADIK ŞEHİT AİLELERİNE VE ŞEHİTLERİMİZE....

BU MİLLET TÜKÜRÜKLERİ İLE BOĞAR BU İTLERİ. BU MİLLET GÖNÜLLÜ EVLATLARI İLE OCAĞINI YAKAR BU İTLERİN. YANAN YÜREKLERİN ATEŞİ KAVURUR BU ŞEREFSİZLERİ.

TEK KORKUM VAR... BU KADAR ŞEHİT VATAN EVLADI VERDİK CENNET MEKANLARI OLSUN. SADECE RAMAZANDA 42 ŞEKİDİMİZ VAR. 13 VATAN EVLADININ HAKKA YÜRÜYÜŞÜ MÜ TEZKERE LAFLARINI ÇIKA
RIYOR... BU TEZKERE AKLIN BİR ÜRÜNÜ MÜ? YOKSA NEDEN BU KADAR BEKLEDİK. AKLIN ÜRÜNÜ İSE 13 ŞEHİDİ Mİ BEKLEMEK GEREKİRDİ TEZKERE İÇİN.
    BU İTLER KUZEY IRAKTA SEMİRİRKEN BİZ NEDEN BEKLEDİK. AMERİKANIN EĞİTTİ SİLAHLANDIRDIĞI PEŞMERGE ÇAPULCUSU MEYDAN OKUYOR. GELMEYİN DİYOR. BU İTLERİN NEDEN SEMİRMESİNİ BEKLEDİK. BU ZAMANA KADR İKİ SEFER DÜZENLEDİK VE KAYBIMIZ YOK...BU SEFER ÖTECEK KADAR HOROZ OLDULAR. BİR BİLDİKLERİMİ VAR YOKSA GÜVENDİKLERİ Mİ. BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİNE TÜRKİYEDE Mİ DAHİL EDİLMEK İSTENİYOR SORUSU GELİYOR AKLIMA...
     BU İTLERİN BASINI NEDEN KÜÇÜKKEN EZMEDİK.NEDENNN? ALLAHIN İZNİYLE BOĞARIZ BU İTLERİ... AMA BURNUMA  PİS KOKULAR GELİYOR...
    KAN UYKUSUNU SEYRETMİŞSİNİZDİR. SAYIN PAMUKOĞLU PAŞA SIK SIK SİYASİLERDEN YAKINDI...ASKERİ BAŞARI İÇİN SAĞLAM SİYASİ İRADE GEREKLİ VE BEN OLDUĞUNA İNANMIYORUM...TEZKERE İÇİN HÜKUMET BENCE BAKANLARDAN BİLE FİRE VERECEK...

GERÇEKLER OZR GÜNLERDE ORTAYA ÇIKAR VE BEN GERÇEKLERİ HERKESİN GÖRMESİNİ İSTİYORUM. ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN
EFE
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 232

« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2007, 09:50:44 »

inşallah  bu  sefer  biter  ama  millet   dizi  seyredeceğine   ekranlarda   kan  uykusu   diye  bir  program  yayınlanmıştı   orda   bir  albay  birşey   söylemişti. bütün  herşeyi  o   özetliyor.  ölen  herbir  teröristin   Türkiyeye maliyeti    kac bin  dolar  işte   bu  bir  rant ilk  önce  bunun   önüne   gecilmesi   gerekiyor.
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2007, 13:02:04 »

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084/from/ET/

Sözde Ermeni Soykırım için anket düzenlemiş.%30 lardayız.
Haklılığımızı gösterelim arkadaşlar. super

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,825
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 65,400-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 182

ameliyat şart !

« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2007, 14:21:42 »

bu ateşi söndüremezsek mutlaka bizlerin evlerine de düşecek...belki düşmüştür bile

yaşam;

nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
turkistiklali
Sıkı Dost
**

Karizma: 2

« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2007, 14:35:15 »

www.ayseltugluk.com

DTP'li Tuğluk'un sitesi, 13 askerin şehit edilmesine tepki olarak hacklendi.
Kendilerine "CyberProtest TIM" adını veren bir grup hacker
"www.ayseltugluk.com" adresli siteyi, dün şırnak'ta 13 askerin şehit
düşmesine neden olan saldırıya "misilleme" olarak yaptılar......
VE .......NELER YAPTIK BÖLUMÜ  COK İLGİNC   

İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını harcarlar.
Daha sonra sağlıklarını kazanmak için parasını harcarlar.
umarslan17
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 587

« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2007, 22:24:44 »

Hiç kimse bu haberleri duymak istemiyor ama sanki duyacakmışız gibi.

Hiç kimse bu vatanı boş bırakmaz.3 tane çapulcuya pabuç bırakmazuk ama bu memlekette herkesin üstüne düşeni yapması lazım.
O insanların temsilcilerini meclise aldık. hadi milli irade dedik amaaaaa   Cry

bu millet onlarada bi cevap verecektir.

BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİİİİR
Sayfa: [1] 2 3 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: