MİLLİ TAKIMIMIZ YARI FİNALDE

Teknik Heyet ve Futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum bizlere bu sevinci yaşattıkları için ve Çek Cumhuriyeti maçıyla birlikte söylediğim ALMANYA ile Yarı Final oynarsak Final ve

TÜRKİYEMİZE gelecek diye.
119. Dakikada gol yiyen ve Hakem düdüğü ağzına götürdüğü son saniyede golü atan SEMİH kardeşimizi canı yürekten kutluyorum..
Sahada alın terlerini akıtan tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.Hepsi Milli bir kahramandır..
Son zamanlarda Teknik Direktörümüz F.TERİM hakkında internet sitelerinde, Medyada inanılmaz bir karalama kampanyası var.Hatta bu yüzden Elenelim diyen tonlarcada Vatan Haini var.Bende Terimi eleştirdim milli takıma alınmayan futbolcular ile yalnış futbolcu seçimleri ile.Ancak bu teknik değerlendirmedir, eleştiridir.Asla ve asla hakaret boyutuna varan insanlık dışı değerlendirme değildir.Hatta ve hatta bu Vatan Hainliğine götürecek saldırılar hiç değildir.
YAZIKLAR OLSUN SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE..
Ben Galatasaraylıyım hemde Fanatik.Ama orası bizim Ülkemizin takımı MİLLİ TAKIM.Bu uğurda canını verir insan.
Son dakikada ülkemize sevince boğan Bizim ezeli rakibimiz olan Fenerbahçeli SEMİH'tir.Helal olsun FENERLİ SEMİHİME diyorum bize bu mutluluğu yaşattığı için ve iyikide Fenerde oynuyor.
Milli takım için SERVET sakat sakat oynadı futbol hayatı bitme tehlikesine rağmen.Klüp menfaatlerimi önemli şimdi.İsterse Servetin bu özverisi bu sene Galatasarayın Şampiyonluğuna malolsun hiç önemli mi ki?
Yeter ki o

ülkemize gelsin.
Hepinize sonsuz minnettarız TERİM ve FUTBOLCULARIMIZ.
Bu yazıyı neden yazdım ve başlığı UMUDUN BİTTİĞİ AN olarak attım.
Türkiyemiz doğal kaynakları ile potansiyeli ile Coğrafi durumu ile BÜYÜK GÜÇ olabilecek kapasitede.Bundan zerre şüphem yok.Ancak hep kısır döngüleri ile kardeşin kardeşi bile çekemediği bir Ülke olarak her zaman dışa bağımlı bir ülke olduk.Malesef iç çekişmeler ülkemizi yedi bitirdi.
Ne zaman bu ülke tavan yapsa, kımıldamaya kalksa mutlaka Ülkemizi yerle bir etmek isyeten DIŞ ve İÇ MİHRAKLAR başroldeler.İç Mihraklar en tehlikelileri onlar dış Mihraklardan talimatlar ile Ülkeyi her zaman Medya desteği ile kaosa götürmeyi başarıyorlar.Bu yüzden Ülkemiz asla ve asla bu kısır döngülerden kurtulamıyor.
Halkımız her zaman bu tiyatro sahnelerine inanıyor malesef.İnsanımız sürekli birbirini kıskanıyor.Başarılı insanların hep paçalarından tutan onu alaşağı etmeye çalışılıyor.
Ekonomimiz son zamanlarda yeniden bir kaos ortamına çekilmeye çalışılıyor.Bunda Hükümetinden, Muhalefetine herkesin suçu var.Malesef iç ve dış mihrakların oyunlarına geliniyor yeniden.
Bu noktada 2001 Krizinden sonra Gelen Dünya 3.lüğü Ülkemizin kenetlenmesini sağlamış ve girdaptan umuda yolculuğa doğru ilerlemeye başlamıştı.
Yine tarihi bir zafer umarım kupaya kadar uzanacaktır bu umut yolculuğu ve yine Türk insanını her alanda kenetlendirecektir.Her alanda başarılar ardı ardına gelecektir.
Artık Galatasaylı Terim diye Fenerli bazı kendini bilmez kişiler onu alaşağı etmek için uğraşmayacaktır.Artık Fenerli Semihimiz gol attı diye Galatasaraylı kendini bilmez kişiler gole sevinmemeyi bırakacaklardır.Artık bir Türk takımı Avrupada başarılı oldu diye 3-5 çapulcu diğer takım taraftarı Karşı takım lehine bağırmayacaktır.Siyasette diğer Partiyi alaşağı etmek için davranan Siyasetçi, Parti modelleri yok olacaktır.Çevremizde bir takım mevkilere geldiği için kıskanılma yapılmayacaktır.Dışından dost görünüp içinden çekemeyen kişiler olmayacaktır.Kısacası artık Kıskançlık, çekemememizlik olmayacaktır Ülkemizde..Birbimirimizi her zaman anlayabilme umuduyla.
Umudun bittiği anda ....
YENİDEN KENETLENECEKTİR BU MİLLET.