***VKFRS***VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )
***VKFRS***VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )
Ortaklığın Adresi : İran Cad. No:21 Karum İş Merkezi Kat:3 366 Kavaklıdere / ANKARA
Telefon ve Faks No. : 0312-466 84 50 - 51 / 0312-466 84 49
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0312-466 84 50 - 51 / 0312-466 84 49
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 20.04.2009
Özet Bilgi : 2009 Yılına Ait Olağan Genel Kurul Toplantısı
Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2,009.00
Genel Kurul Tarihi : 30.03.2010
ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR:
Şirketimizin 2009 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.03.2010 Salı günü Saat 14:00'de Şirket Merkezi'nde yapılmış olup, alınan kararlara göre
* Yıl içinde Yönetim Kurulu üyelerine ve Denetim Kurulu Üyeliklerine yapılan atamaların onaylanmasına,
* 2009 yılı hesap ve işlemlerine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçiler Raporu ve Bağımsız Denetim Raporlarının onaylanmasına,
* 2009 yılı Bilanço, Kar/Zarar Cetvellerinin onaylanmasına,
* 2009 yılı faaliyetleri Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmesine,
* 2009 yılı faaliyetleri Denetçiler ibra edilmesine,
* 2009 yılı karının geçmiş dönem zararlarına mahsubu nedeniyle kar dağıtımı yapılmamasına,
* Ana Sözleşmemizin 2,3,5,6,8 ve 29 maddelerinin değiştirilmesi ile Anasözleşmemize 34. Madde ilave edilmesine ilişkin düzenlenmiş tadil tasarısının Sermaye Piyasası Kurulu'nun 08.03.2010
tarih ve 186-2287 sayılı, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 15.03.2010 tarih ve 32036-1479 sayılı izinleri gereği, Ana Sözleşmenin 2,3,5,6,8 ve 29 maddelerinin
değiştirilmesi ile Anasözleşmemize 34. Madde ilave edilmesine, tadil tasarısı şekliyle kabulüne ve onaylanmasına,
* Bağımsız Denetim Şirketinin seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu kararının onaylanmasına,
* Yönetim Kurulu Üyelerine aylık net 2.500-TL ücret ödenmesine, Denetçilere ise ücret ödenmemesine,
* Yönetim Kurulu Üyeliklerine bir yıl süreyle görev yapmak üzere Onur TAKMAK'ın (A) Grubu paylarını temsilen Onur TAKMAK'ın, Süleyman Gazi ERÇEL'in, Mehmet Osman BİRSEN'in, Hilmi
DEVELİ'nin ve Memet YAZICI'nın (B) Grubu payları temsilen Mehmet Hakan AYTAÇ'ın ve İbrahim ERDOĞAN'ın seçilmelerine,
* Denetim Kurulu Üyeliklerine bir yıl süreyle görev yapmak üzere Onur TAKMAK'ın (A) Grubu paylarını temsilen Mehmet Selim YAVUZ'un ve Mehmet Lütfi ONUR'un seçilmelerine,
* Yönetim Kurulu üyelerinin Türk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335. Maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesine,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=110168IMKB
(30/03/2010 - 15:41:04)