Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 19:41:29

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: VOB HAKKINDA SORMAK İSTEDİKLERİNİZ ?  (Okunma Sayısı 20379 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erol5109
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #90 : 02 Kasım 2008, 11:17:24 »

:eller:
orse
Yeni Dost
*

« Yanıtla #91 : 18 Ocak 2009, 19:05:16 »

SmileySn:CALIFORNIA,
Daha önce açmış olduğunuz Vob-Teknik analiz-Sihirli indikatörler diye bir konu vardı.Ama şu an ulaşamıyorum.Silindimi.Yoksa benmi bulamıyorum.Yardımcı olurmusunuz. super
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #92 : 18 Ocak 2009, 20:58:42 »

SmileySn:CALIFORNIA,
Daha önce açmış olduğunuz Vob-Teknik analiz-Sihirli indikatörler diye bir konu vardı.Ama şu an ulaşamıyorum.Silindimi.Yoksa benmi bulamıyorum.Yardımcı olurmusunuz. super

Yalnışlıkla silmişler arkadaşım 2-3 saat emek vermiştim ona. :(

Demekki ziyaretçilerimizde ilgi göstermiş sizin gibi.İlk mesajınız bunun üzerine çünki  Wink

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,800
79,975-86,825-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 64,950-65,925-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
strange
kuşlar kadar hür
Kral Tahtı

Rep Gücü: 6
Karizma: 466

« Yanıtla #93 : 19 Ocak 2009, 07:51:47 »

Demekki ziyaretçilerimizde ilgi göstermiş sizin gibi.İlk mesajınız bunun üzerine çünki  Wink

sn call

ben bilgisayarıma günün birinde lazım olur diye kopy etmiştim.. sıralamasını yapamadım..ihtiyaç halinde gönderebilirim.. Smiley devam etmesini bende  çok istiyorum..takip ediyordum Cry

saygılar..

kuyunun dibinde kurbağalar,

sanır ki gökyüzü ,kuyu ağzı kadar...

İMECE..
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7327.msg145749;boardseen#top
slamdunk21
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #94 : 19 Ocak 2009, 18:12:02 »

Merhaba Aranıza yeni katıldım,
Forex işlemleri çok yaptım ama VOB işlemlerine yabancıyım size soracağım sorulr var,
Şimdi ben  ataonline vob denemede pozisyon açtım ve pozisyonum şu,
Dolar Subat 09   Uzun   4   1.6500 1.6800 -120.00 YTL
Doların çıkacağı yönünde işlem yaptım ama  pozisyonu açar açmaz 4 adette -120ytl ile başladım,
Benim pozisyonum, dolar hangi seviyeye geldiğinde artıya geçicek, 1,68 üstüne çıkınca mı ? Bu 1.sorum
2. sorum ise şu dolar diyelimki 1,45 e indi, benim zararım ne kadar olur ? veya yatırdığım sermayeyi geçtiği için otomatik olarak işlem kapanır mı ?
3. sorum ise bu aradaki 1,68 - 1,65 farkı çok fazla değilmi, ben finansinvest kullanmayı düşünüyorum bu konudaki görüşleriniz nelerdir.

Cevaplıyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Beklentiyi Al, Gerçeği SAT
Vob_uzgunum
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 112

« Yanıtla #95 : 19 Ocak 2009, 22:19:32 »

Merhaba Aranıza yeni katıldım,
Forex işlemleri çok yaptım ama VOB işlemlerine yabancıyım size soracağım sorulr var,
Şimdi ben  ataonline vob denemede pozisyon açtım ve pozisyonum şu,
Dolar Subat 09   Uzun   4   1.6500 1.6800 -120.00 YTL
Doların çıkacağı yönünde işlem yaptım ama  pozisyonu açar açmaz 4 adette -120ytl ile başladım,
Benim pozisyonum, dolar hangi seviyeye geldiğinde artıya geçicek, 1,68 üstüne çıkınca mı ? Bu 1.sorum
2. sorum ise şu dolar diyelimki 1,45 e indi, benim zararım ne kadar olur ? veya yatırdığım sermayeyi geçtiği için otomatik olarak işlem kapanır mı ?
3. sorum ise bu aradaki 1,68 - 1,65 farkı çok fazla değilmi, ben finansinvest kullanmayı düşünüyorum bu konudaki görüşleriniz nelerdir.

Cevaplıyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Doların çıkacağı yönde işlem yaptıysan UZUN pozisyon almış olman gerekirdi. 1,650den aldıysan bugün de dolar vadelide 1,68 seviyelerinde kapattı kontrat başına 30 tl kazanmış olman gerekir. - olmaman gerekir. işlemlerini kontrol et.
2. sorunun cevabı, 1 dolar kontratı için 180 tl. nakit teminat yatırman gerekir. 1,650 den uzun pozisyonla
1,45e inerse her 10 kruş düşüşte 1 tl zarar yazarsın. ve kaybettiğin para teminatının %75 nin altına düşersena racı kurum sana edip ya pozisyonunu kapat ya da teminatını 180 liraya tamamla diye teminat tamamlama çağrısı yapar.
vadeli işlemler borsası olduğu için spotla arasında fark olması normal. bu fark konjonktore göre değişebilir.
Arkadaşım ben de acemiyima ma dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım fakat VOB kullanmak için çok dikkatli olman lazım hisse senedi gibi düşünme.
Kolay gelsin.
orse
Yeni Dost
*

« Yanıtla #96 : 20 Ocak 2009, 00:23:33 »

İlgim sessiz ama derinden Grin.Güzel konular var.Zevkle izliyorum.Faydalanıyorum.Strange arkadaşımız bilgisayarına kopyalamış gönderebilirse iyi olur.İlginize teşekkürler. super
slamdunk21
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #97 : 20 Ocak 2009, 12:41:20 »

Doların çıkacağı yönde işlem yaptıysan UZUN pozisyon almış olman gerekirdi. 1,650den aldıysan bugün de dolar vadelide 1,68 seviyelerinde kapattı kontrat başına 30 tl kazanmış olman gerekir. - olmaman gerekir. işlemlerini kontrol et.
2. sorunun cevabı, 1 dolar kontratı için 180 tl. nakit teminat yatırman gerekir. 1,650 den uzun pozisyonla
1,45e inerse her 10 kruş düşüşte 1 tl zarar yazarsın. ve kaybettiğin para teminatının %75 nin altına düşersena racı kurum sana edip ya pozisyonunu kapat ya da teminatını 180 liraya tamamla diye teminat tamamlama çağrısı yapar.
vadeli işlemler borsası olduğu için spotla arasında fark olması normal. bu fark konjonktore göre değişebilir.
Arkadaşım ben de acemiyima ma dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım fakat VOB kullanmak için çok dikkatli olman lazım hisse senedi gibi düşünme.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim.

Beklentiyi Al, Gerçeği SAT
Vob_uzgunum
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 112

« Yanıtla #98 : 20 Ocak 2009, 12:42:13 »

Teşekkür ederim.
Biraz hızlı yazdım ama açıklayıcı olduysa ne mutlu bana.
Rica ederim arkadaşım.
Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: