Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 11 Şubat 2012, 09:25:52

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 9 10 11 [12] 13 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: VOB HAKKINDA SORMAK İSTEDİKLERİNİZ ?  (Okunma Sayısı 19503 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
slamdunk21
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #99 : 20 Ocak 2009, 12:47:13 »

Önce de dediğim gibi forex işlemleri ile ilgili tecrübem var. Bu döviz , borsa konusunda azda olsa bilgili sayılırım.
sizce 250 ytl ile finansinvestten başlamam doğru olurmu. daha çok para ile başlamak isterdim ama şuan için durumumm müsait değil buna. sadece dolar da işlem yaparak başlamak mantıklı olucak gibi

Beklentiyi Al, Gerçeği SAT
Vob_uzgunum
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 112

« Yanıtla #100 : 20 Ocak 2009, 12:53:51 »

Önce de dediğim gibi forex işlemleri ile ilgili tecrübem var. Bu döviz , borsa konusunda azda olsa bilgili sayılırım.
sizce 250 ytl ile finansinvestten başlamam doğru olurmu. daha çok para ile başlamak isterdim ama şuan için durumumm müsait değil buna. sadece dolar da işlem yaparak başlamak mantıklı olucak gibi
Arkadaşım sen ataonline da hesap açtırdım demiştin galiba. 250 lirayla 1 kontrat dolar alıp satabilirsin. teminat 180 lira. yani 70 lira artıyla başlarsın. fakat böyle olması daha iyi.
slamdunk21
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #101 : 20 Ocak 2009, 14:02:40 »

Arkadaşım sen ataonline da hesap açtırdım demiştin galiba. 250 lirayla 1 kontrat dolar alıp satabilirsin. teminat 180 lira. yani 70 lira artıyla başlarsın. fakat böyle olması daha iyi.
Ataonline da Demo hesap o. yazmayı unutmuşum galiba. evet bende 1 dolar ile işlem yapmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. gün içinde de sinyalleri buradan takip edip kendi düşüncelerimi harmanlıyarak güzel şeyler yapacağıma inanıyorum.
Fİnansinvest binde 4 komisyon alıyormuş buda ii bi oran galiba. hayırlısı olsun. en kısa zamanda bende VOB çulardan olacam :=)
Tekrar Tekrar tşk ederim hocam sana

Beklentiyi Al, Gerçeği SAT
hsfhasan
Yeni Dost
*

« Yanıtla #102 : 27 Ocak 2009, 15:33:24 »

Arkadaşlar Merhaba,

Bende aranıza yeni katıldım. Daha önce Ataonline'den İMKB de işlem yapmama rağmen VOB da hiç işlem yapmadım. Zaten 42000de zararsız çıktığım İMKBye uzun süredir de girmiyorum. Ama her gün izlemeye de devam ediyorum. Dün sitenizle tanıştığımda ataonline'dan VOB demo açtım. Bugün işlemleri yapmaya başladığım da, 5000 tl yi ağırlıklı olarak kısa yaparak 3-4 saatte 6100 tl yapınca kafam da karıştı aslında. Birileri VOB için beni ya cesaretlendirecek, yada küstürecek. Yardımlarınızı bekliyorum.
ASLAN
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4417

« Yanıtla #103 : 27 Ocak 2009, 15:37:50 »

Çok tehlikeli bir ortam bence az miktarla başlayın.

1-2 ay sadece 1 kontrat deneyin işi öğrenin ve mutlaka stop-loss uygulayın.

Ayrıca biz iddialıyız bizi takip edin umarım başarırsınız  smitten

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
hsfhasan
Yeni Dost
*

« Yanıtla #104 : 27 Ocak 2009, 15:49:46 »

CALIFORNIA,
İki günden beri sitenizi takip ediyor, yorumlarınızı da an ve an okuyorum. Bazı kısaltmalara alışık olmasam da anladığımı / anlayabileceğimi zannediyorum. iddianızı da gördüm  super 500 tl gibi bir miktarla girmek istiyorum ama biraz daha alıştırma yapsam iyi olacak gibi. Sanırım piyasalar ortada şu an. yön çizmede tedirginlik var gibi. Üstadlar varken haddimi aşmayayım. Smiley
ERGÜ
Yeni Dost
*

« Yanıtla #105 : 20 Şubat 2009, 14:56:14 »

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım demo hesap açmak istiyorum sizce en iyi site hangisidir vob için

Şimdiden çok teşekkür ederim
ERGÜ
Yeni Dost
*

« Yanıtla #106 : 21 Şubat 2009, 11:10:25 »

Arkadaşlar bir yardımcı olsanız
Karahan
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #107 : 23 Şubat 2009, 10:40:25 »

Merhabalar, şubat vade'den nisan vade'ye geçiş nasıl oluyor acaba?
teşekkürler.
Sayfa: 1 ... 9 10 11 [12] 13 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: