|
murlent
|
 |
« Yanıtla #81 : 25 Mayıs 2009, 23:37:48 » |
|
kısaca abowww demek istiyorum...
|
|
|
|
|
|
Öyle ki, elinizden çıkana karşı üzüntü duymayasınız ve size (Allah'ın) verdikleri dolayısıyla sevinip-şımarmayasınız. Allah, büyüklük taslayıp böbürleneni sevmez
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #82 : 25 Mayıs 2009, 23:47:02 » |
|
Kardeşim ben 45 bin hedefimi bu yüzden vermiştim.Bakalım ne olacak..Fibo düzeltme seviyesine geldik, buradan dönmemiz lazım 29-30 bin aralığına, sonra da 45-46 bine gitmemiz lazım.Bu noktada eğer 29-30 binde tutunamazsa İKİLİ DİP için 21 bine sonra 45 bine daha sonra güm nereye mi işte 8-10 bin olur sanırım senaryom tutarsa
|
|
|
|
|
|
OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #83 : 25 Mayıs 2009, 23:50:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
mersahin
|
 |
« Yanıtla #84 : 26 Mayıs 2009, 08:54:39 » |
|
kısaca abowww demek istiyorum...
az bile diyon, yakalananlar için oldukça acı verici, kurtulanlar için de eğlenceli bi dönem olacak sanırsam.
|
|
|
|
|
|
NETAS
|
|
|
|
murlent
|
 |
« Yanıtla #85 : 26 Mayıs 2009, 23:26:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Öyle ki, elinizden çıkana karşı üzüntü duymayasınız ve size (Allah'ın) verdikleri dolayısıyla sevinip-şımarmayasınız. Allah, büyüklük taslayıp böbürleneni sevmez
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #86 : 26 Mayıs 2009, 23:47:04 » |
|
Dow olan hikaye şu...Bugün Güven Endeksi iyi gelmiş biz kapanınca.. Sebeb ? Çinlilere Tahvil kakalama operasyonu için Güven Endeksiyle oynamışlar..Yani ne demek bu? Sanırım 100 Milyar dolar Tahvil satacakmış 3 günde..Bugünde güzel satması için ne olacaktı... Bir hatırlatma Amerika zirvedeykende Çinlilere Tahvil kakalamış.Bu çekik gözlüler ticaretide iyi biliyorlar, amma velakin neden böle saçmaladılar  Bizim kendi Teknik Dinamiklere göre hareket etmeliyiz bana göre...Amerika 6,500 den döndü, biz aşağı gitmeye devam ettik, sonra biz gittik onlar yataya girdi, Kısacası biz orayı ancak kullanırız..Benden söylemesi.
|
|
|
|
|
|
OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #87 : 27 Mayıs 2009, 00:16:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #88 : 01 Temmuz 2009, 20:14:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #89 : 01 Temmuz 2009, 20:20:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|