Selamlar,
Borsada işlem yapmak için hesap açtırmak istiyorum fakat cok incelememe rağmen karar veremedim.ziraat yatırım yada denizyatırım gibi bir banka kurumunumu yoksa bir aracı kurumumu önerirsiniz.Portfoy cok buyuk olmayacak bazı aracı kurumları 30.000 ve uzerinden hesap alt limiti belirlediği için seçenek sayım az galiba. Banka internet siteleri gibi emir verdikten 4 saat sonra değil , anlık alım satım emri verebilmek istiyorum.E tabi komisyon oranlarının da cok can yakıcı olmaması gerek . Şu an için Ziraat yatırımı düşünüyorum , öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum .
teşekkürler.
borsada işlem yapmak için gerekli bilgin varmı öncelikle borsa şirketlerini tanımalısın
hesap konusunda GARANTİ BANKASINA UĞRARSAN HER TÜRLÜ BİLGİ ALIRSIN VE HESAP AÇTIRIP İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI ANINDA ALIP SATABİLİRSİN. KOMİSYONU İŞLEM DURUMUNA GÖRE DEĞİŞİR EN YÜKSEK BİNDE 2 GİBİ hadi hayırlısı bol kazançlar.son olarak unutmadan ltd şti kurumsal hesabı açmayı dusunuyorum , bireysel hesaba göre avataj yada dezavantajları nelerdir yardımcı olabilicek biri varsa sevinirim .(vergi,stopaj, vs.)