|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Mart 2009, 21:05:12 » |
|
BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu açıklama yaptı: "T.C vatandaşları, miliiyetçiler, ülkücüler, Alperenler Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları rahmeti rahmana kavuşmuştur. Dünyadaki bütün vatansevenler, BBP'nin tüm sevenlerinin başı sağolsun.Genel başkanımız,liderimizi ve son nefesini beraber verdiği arkadaşlırını kurtarabilmek için hayatı pahasına mücadele eden herkese tanıdığımz tanımadığımz herkese yüreği bizimle çarpan bütün insanlara teşekkür ediyoruz. Genel başkanımızn yolu yolumuz davası davamız yüreği yüreğimiz olsun inşallah. "
Topçu helikopterde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiklerini açıkladı.
SON ANA KADAR UMUTLAR SÜRDÜ
Yetkililerin verdiği son bilgiye göre düşen BBP helikopterinde 4 cesede ulaşıldı. Ancak BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu aralarında yoktu. Helikopterin etrafında yapılan aramalarda da Yazıcıoğlu'nun bulunamaması akıllara "mucize olabilir" umudunu getiriyordu. Umutlar da son ana kadare hep sürdü.. Yazıcıoğlu'nun hava şartlarına direnerek bir mağara ya da kovuk içine sığınarak yaşam savaşı vermiş ve hatta hala daha veriyor olma ihtimali vardı. Ancak kazaya ilişkin yapılacak resmi açıklamada Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği açıklandı
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2009, 21:06:18 » |
|
BBP Genel Başkan Yardımcısı Öznur: "Ezilenlerin sesi oldu. Şimdi ezilenler onun için Fatiha okuyor" BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, ''Yazıcıoğlu 'vatan' dedi, 'millet' dedi, 'bayrak' dedi. Hep ezilenlerin ve mazlumların sesi oldu. Şimdi ezilenler, mazlumlar onun için Fatiha okuyor'' dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Öznur, Kahramanmaraş Devlet Hastanesinin önünde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu elim bir helikopter kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını, Türk milletinin büyük bir önderini kaybettiğini ifade etti.
Öznur, şunları söyledi:
''Alperen gençliği, sizler her zaman bizlerin göz bebeği oldunuz. Genel başkanımız, büyük insan Muhsin Yazıcıoğlu her zaman sizlerle gurur duymuştur. Sizler onun yolunda kararlılıkla, azimle ve imanla yürüyeceksiniz. Genel başkanımız Yazıcıoğlu zindanlar gördü, darağaçlarından geçti, cuntalara boyun eğmedi. 'Vatan' dedi, 'millet' dedi, 'bayrak' dedi. Hep ezilenlerin ve mazlumların sesi oldu. Şimdi ezilenler, mazlumlar onun için Fatiha okuyor. Yiğit adam, Türk milleti seni çok sevdi. Seni asla unutmayacağız. Senin yolunda yürüyeceğiz.''
Konuşmayı dinleyen çoğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık bir süre tekbir getirip ''Şehidim hakkını helal et bize'' diye slogan attı.
Genel Başkan Yardımcısı Öznur, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bugün Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde kalacağını, yarın sabah uçakla Ankara'ya gönderileceğini bildirdi.
Öznur, Alperen Ocakları'nda ve tüm Türkiye'deki parti merkezlerinde bu akşamdan itibaren taziye ziyaretlerinin kabul edileceğini belirtti.
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
ozkancruise
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 222 
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Mart 2009, 21:54:37 » |
|
sayın Yazıcıoğlu'na ve diğer arkadaşlara Allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı dileriz... Sayın yazıcıoğlu'nun son mitinginde söyledikleri beni çok etkiledi. şunları söylemiş:''7,5 sene Mamak cezaevinde yattım...suçsuz bulundum.ne devletime ne milletime sitemkar değilim.biz davamız uğruna yola çıktık.fırıldak değiliz!dönelim!'' herşey takdir-i ilahi... dediği gibi 2 dakika 2 saniye sonramızın garantisi yok... hep söylenir ya,''hiç ölmeyecekmiş gibi çalış,yarın ölecekmiş gibi ibadet et'' hayatımızda bazı olaylar aklımızı başımıza getiriyor.o an durup düşünüyoruz ama malesf ders almıyoruz...
|
|
|
|
|
|
KAN TUTAR SEN HER BAKIŞTA KASTEDERSEN CANIMA,YAREMİ SAR MERHEM OL DA AKMASIN KANIM BENİM....
|
|
|
azziz
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 192
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Mart 2009, 22:19:02 » |
|
Allah gani gani rahmet eylesin.
Türk Halkının başı sağolsun.
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
OYUN BİTİNCE ŞAH DA, PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.....
|
|
|
joe
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 50
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2009, 23:14:43 » |
|
 Mekanın Cennet olsun ABİM