Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 12 Şubat 2012, 00:35:26

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YENİ BAŞLIYORUM ÖNERİLERİNİZ NEDİR  (Okunma Sayısı 1303 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakan26
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« : 27 Ağustos 2010, 16:23:52 »

MERHABA ARKADASLAR.
HER İNSANOĞLU BİREYİ GİBİ BENDE ZAMANLA COK ZOR YOLLARDAN PARA KAZANIP. BIRIKIMLERIMI YAPIP ACABA BU PARA KOLAY YOLDAN YERINDEN KALKMADAN NASIL OLUYORDA KAZANILIYOR DEYIP BORSAYA ILK ADIMIMI ATTIM. ILK BASLANGIC OLARAK 20 000 TL CIVARI BIR HESAP ACTIRIP PINAR-AKBANK-GARANTİ-TRCELL GIBI HISSELERE YATIRIMIMI 4 E BOLUP YATIRDIM. DAHA AZ ZARAR VE DAHA AZ KAR EDECEGIMI BILIYORUM . AMA ILERIDE YUKSEK RISKLERE ATILACAKSAM EN EMNIYETLISINDEN VE EN DUSUK ZARARLA BU ISI OGRENMEM GEREKTIGININ BILINCINDEYIM. SONRA TABLO OKUMA GECMIS TEKNIK ANALIZLER GIBI KONULARIDA AŞTIM. BORSANIN KISA VADELI BIR YATIRIM ARACI OLMADIGININDA BILINCINDEYIM. SUREKLI SIRKETLERIN MEDYADAN INTERNETTEN VE CESITLI HABER KAYNAKLARINDAN BILHASSA EKONOMIST DERGISININ BORSA EKINDE ANALIZ YAPAN UZMANLARIN TAVSIYELERINE KULAK KABARTARAK HISSE SENEDI ALIM SATIMI KONUSUNDA BIR HAYLI YOL KATETTIM. SIZLERDEN RICAM BU ISIN UZMANLARI OLARAK BU ASAMADAN SONRA BENI DAHA IYI EGITIM ALABILCEGIM SITE-DERGİ-SEMİNER-DERSHANE GIBI EGITIM ALABILECEGIM YOLLARI ACIKLARMISINIZ. -

ILGINIZE TESEKUR EDER SIMDIDEN YANITLAMIZ OLACAGINIZ SORULARIM ICIN TESEKKUR EDERIM....
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6818

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2010, 21:43:54 »

ben sana anlatayım borsada zarar etmedikten sonra borsa öğrenilmezzzzzz 

yol yakınken gel vazgeç a tipi b tipi fonlara yatır hem gece rahat uyursun  hem paran cebinde kalır  yupii yupii

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
elliotçu_sercan
Yeni Dost
*

« Yanıtla #2 : 04 Mart 2011, 22:16:04 »

bende borsaya 70binlerde koşanlardanım...borsayla tanışmam ekgyo sayesinde oldu...ancak borsanın içinde uzunca zamandır olan bi abimden küçük yatırımcıların borsaya hep zirvelerde iken koştuğunu öğrendim ve 195ten aldığım ekgyoları 292den sattım..şimdi çok sıkı elliot dalga analizine çalışıyorum..ilk gördüğüm endeksin 20 binden 70bine geldiği vakıf garanti işc halkbank sahol koçholding bi tarafa koyarsak ttraktör pınar süt ford otoyu izliyorum..gördüğüm bu hisselerin son iki senede yüzde 300 prim yaptığı..endeksin 25yıllık grafiğine ilişkin öngörülerim olsada borsada gördüğüm küçük yatırımcının çok büyük kazançlar elde etmesi için 1-sabır 2-dibe yakın yerlerden yatırıma başlayana kadar beklemek3-borsanın bi döngü olduğu ve malesef çoğu küçük yatırımcının herkesin dalgalardan kaçtığı bi ortamda büyüklerin savurduğu dalgalarda boğulduğu strajim para biriktirim en uygun dalgayı yaklayıp 75 80 milyar  civarı garanti bankası ile yaklaşık(2,5-3,5arası fiyatlardan)borsaya giriş yapmak istiyorum hedef yılım 2013 yılının 2,yarısı daha sonra portföyü ttraktör ford pınarsüt üçlüsünden birine çevirmek istiyorum..
karpuz
Sıkı Dost
**

Karizma: 58

« Yanıtla #3 : 05 Mart 2011, 17:07:30 »

süper taktikte zamanlamayı ayarlamak sorun oluyor..garanti yi 3 den alçaksan  artık bankalar eskis gibi karlı değil yani garanti bidaha 8 demeyeblir
tsubasaa
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 9
Karizma: 1627

Korkaklar hergün yiğitler bir gün ölürler

« Yanıtla #4 : 05 Mart 2011, 17:19:17 »

aliacer2002@hotmail.com

eklerseniz pdf formatında kitap verebilirim.ayrıca sitede basit ölçüde teknik analiz anlattığımız sayfalarda mevcut.

つばさ - That's my line...

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

DUYURULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
FORUM KULLANIMI http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
SORUNLAR VE SORULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4816.0
TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİYORUM=>Takip etmeniz yararınızadır:) ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4472.0
DOW FUTURE==>> http://www.borsamania.net/dow_future.html
FINNET ACTIVE CHART TEMEL BILGILER ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4985.0
gökmen 16
Yeni Dost
*

« Yanıtla #5 : 06 Mart 2011, 01:19:37 »

ali üstad msn adresinizi ekledim hissenet serveri kapalı,ayyaş yöneticileri milleti yasaklasın sadece, başka işleri yok,orayı bile 28 şubatçılarının yönettiğinden şüphem yok..neyse abi.saolasın zarar vardı sayende fener aldım 84 den senin gönlünden geçen rakama (120) gelince satma ya ne dersin ?...
gökmen 16
Yeni Dost
*

« Yanıtla #6 : 06 Mart 2011, 01:23:49 »

ali üstad Allah senden razı olsun,çok sayıda küçük yatırımcının hayır duasını alıyosun..sayende moraler düzeliyor  :eller: netaş ve brisa için ne dersin bu hafta ? efendim bumyo sermaye tavanını artırıyor diye haber geldi ,onuda yorumlayabilir misiniz ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: